Loftsventilator 52

Aigostar Aigostar

21212-0

New product

52" imiteret træmønster loftventilator med fire blade - DC30W motor + 24W LED - Sort + Valnød farve ventilatorblade Udvid

Opgrader din hjemmets indretning med denne elegante 52" loftventilator i imiteret træmønster med effektiv DC30W motor og energieffektiv 24W LED lys. Sort + Valnød farve ventilatorblade giver et stilfuldt touch til ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Vinger: 4.
Hastighedsindstilling: 6.
Omdrejninger pr. minut: 80-200RPM.
Maksimal volumen: 50dB.
Anvendeligt område: 20~30m².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Jern & Kobber & ABS.
Ydre materiale: Jern.
Lysfarve: Varmt lys til koldt lys.
Effekt: Lys 24W Ventilator 30W.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Beskrivelse af produkt

Denne loftventilator med imiteret træmønster og fire blade vil være en elegant og funktionel tilføjelse til ethvert rum. Med en imponerende størrelse på 52 tommer vil denne ventilator sørge for effektiv luftcirkulation og behagelig afkøling, samtidig med at den bringer et strejf af moderne stil til din indretning. Den sorte farve på selve ventilatoren kombineret med valnød-farvede ventilatorblade skaber en smuk kontrast, der passer til de fleste indretningsstile.Data om produktet: Denne loftventilator tilsluttes let til en 220-240V strømkilde og er udstyret med en kraftfuld DC30W motor, der sikrer en effektiv og støjsvag drift. Den integrerede 24W LED lyskilde giver en lysstyrke på 2750 lumens med en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 vil dette lys vise alle farver ægte og klart, hvilket er ideelt til de fleste belysningsbehov.Yderligere funktioner: Denne loftventilator leveres med en 3 års producentgaranti og er designet til at være let at installere og bruge. Med en energieffektiv DC30W motor og LED lyskilde er denne loftventilator både økonomisk og miljøvenlig. Den er også udstyret med et omvendt ventilatorfunktion, der gør det muligt at justere retningen på luftstrømmen efter behov.

Med sit stilfulde design, kraftfulde ydeevne og holdbare konstruktion vil denne loftventilator med imiteret træmønster og LED lys være det perfekte valg for enhver, der ønsker både komfort og stil i deres hjem eller kontor. Lad dig inspirere af enestående luftcirkulation og belysning med denne imponerende loftventilator.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke2750 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt & spænding
Erstat147W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.