LED E5 Panel 40W 4000K
Hvid (595x595x8mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 Panel 40W 4000K - Hvid (595x595x8mm) Udvid

Opgrader dit kontor eller hjem med vores effektive LED E5 Panel. Med 40W og en frisk 4000K lysfarve, sikrer dette hvide panel en stilfuld belysning på 595x595x8mm.

Mængde: 1 stk.
Form: Hvid ramme
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA

Læs mere..

  • Neutral

DKK 289,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

De nye dekorative lys Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande op uden at forårsage besvær med lamperne. Dette er den mest fremtrædende funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten er at bruge lyskilden til at skjule bygningsdekorationens indre og opretholde den samlede enhed og perfektion af bygningsdekorationen. På samme tid opfylder det behovene for både belysning og dekoration.
Tynd og delikat 8 mm slankt design, aluminiumsramme, belysningssølv eller hvid maling, god varmeafledning; stavevinkel sømløs, enkel og stilfuld udseende, ændrer aldrig fremragende varmestyring, sikrer LED-lysrør langvarig stabilitet.
Optisk design Brug et unikt optisk design, hvor lysvejledningspladen danner en jævn glødende effekt uden mørke områder; høj lysudbytte, lysudbyttet af hvert produkt er cirka 80 LM / W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. En 72W gitterlampepanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panellys.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred, 120°, og lyset er blødere og mere ensartet.
Spar penge og vær uden bekymring Højtransparent akrylplade, ingen behov for indlejret installation af tilbehør, lavt strømforbrug og omkostningsbesparelse.
Sikker og pålidelig Høj kvalitet strømforsyning, PF-værdien er større end 0,9, ingen flimmer, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbar Lang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration selv når den ikke er tændt. Det er ikke kun mere omkostningseffektivt end almindelige lamper, men det er også et miljøvenligt og trendy valg.
Flerfoldig montering Lamperne er nemme at installere, de kan indlejres direkte i loftet til installation, eller du kan bruge ophængshullet på bagsiden eller matche loftkassen til loftinstallationen.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af SGS GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Når du installerer, vedligeholder eller kontrollerer lamperne, skal du slukke for strømmen.
2、Installer lamperne strengt i overensstemmelse med instruktionerne.
3、Undgå elektrisk stød eller at lampen falder ned. Demonter eller ændre ikke.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
Effekt & spænding
Forbrug40W
Erstat257W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.