Netbarriere til Kæledyr
L115 x W62 cm, Sort

Nobleza Nobleza

17575-0

New product

Netbarriere til Kæledyr - L115 x W62 cm, Sort Udvid

Hold styr på dit kæledyr med denne praktiske netbarriere. Nem at sætte op og justerbar i størrelsen, så den passer til dine behov.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 76,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Forebyg ulykker og distraktioner】Du behøver ikke længere bekymre dig om børn eller kæledyr bryder ind i forsædet under kørsel. Hjælper dig med at fokusere på vejen og skabe en sikker køreoplevelse.
【Holdbare materialer og universelt design】Nobleza kæledyr netbarriere er lavet af polyesterelastiske snore og robuste kroge for at sikre holdbarhed til langvarig brug.
【Universel pasform】Nobleza kæledyr netbarriere med en størrelse på 62*115 cm kan strækkes og passer til de fleste biler, såsom varevogne eller SUV'er osv.
【Let at installere og justere】I modsætning til metalbarrierer er Nobleza kæledyrbarriere let at installere eller justere med kroge og justerbare stropper. Kan nemt fastgøres enten til håndtagene over døren eller forsædets nakkestøtter. Ingen værktøj er påkrævet, og ingen støj.
【Synlig og bekvem】Det holdbare, mesh-materiale giver dig mulighed for at have synlighed ind i bagsædet for at sikre sikkerheden for dine kæledyr og børn under turen.
Dimensioner
Bredde620 mm.
Dybde1150 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.