Blå Plastik Drikkeflaske
250 ml (L20 x Ø5,5 cm)

Nobleza Nobleza

16331-0

New product

Blå Plastik Drikkeflaske - 250 ml (L20 x Ø5,5 cm) Udvid

Hold din kæledyr vandet friskt og tilgængeligt med vores blå plastik drikkeflaske. Den rummelige 250 ml flaske er perfekt til små kæledyr og passer nemt i buret med dens kompakte størrelse (L20 x Ø5,5 cm).

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Udendørs vandflaske
Med et reb 
Med en plastikkrog 
Volume: 250ml
Produktfarve: Blå
Hovedmateriale: PP

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sikkert materiale, ikke-giftigt og lugtfrit, modstandsdygtigt over for stød og bid; Integreret design, praktisk at bruge, undgår tab af tilbehør, økonomisk og praktisk; Leveres med en hængekrog til nem transport, når du er ude; Det er vandtæt til daglig brug og har god tætningspræstation, hvilket gør det let at bruge.
Bemærk
1、 Flasken har en detaljeret design. Det kræver ikke for meget kraft, når du strammer flaskemunden. Stram den forsigtigt og vend den om for at tjekke, om flasken lækker.; Vær venlig ikke at overfodre, hvilket vil presse tarmene og maven og forårsage diarré.; Når et kæledyr er sygt, brug en speciel sutter alene for at undgå krydsinfektion.
Dimensioner
Højde55 mm.
Diameter200 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.