EVA Kæledyrstaske
L42 x W32 x H29 cm - Blå

Nobleza Nobleza

17429-0

New product

EVA Kæledyrstaske - L42 x W32 x H29 cm - Blå Udvid

Transporter din kæledyr i stil og komfort med denne EVA kæledyrstaske i blå. Perfekt til små til mellemstore dyr med målene L42 x W32 x H29 cm.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: EVA-plast

Læs mere..

DKK 233,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

PANORAMISK TRANSPARENT DESIGN - Vores kattebæretaske har fuldt gennemsigtige sider, der giver katte og hunde et bredt udsyn, hjælper med at mindske kæledyrsangst og tillader dit kæledyr at nyde udsigten udendørs hele tiden. Bemærk: Der er en beskyttelsesfilm på rygsækken, som du skal fjerne, når du modtager den.
RIGELIG PLADS OG ORDENTLIG VENTILATION - Med en længde på 16,5 tommer, en bredde på 12 tommer og en højde på 11 tommer, giver den rigelig plads til katte under 16 pund/hunde under 11 pund. Der er ventilationssprækker på begge sider og toppen af tasken, der sikrer frisk luft til pelsbørnene.
FUNKTIONELT DESIGN - Inkluderer justerbar solid skulder- og håndbærestrop, så du kan bære tasken på den måde, du foretrækker, og gøre det nemt at bære kæledyret over længere strækninger. Udstyret med indbygget sikkerhedskrog (holder dit kæledyr sikkert), aftagelige bløde puder for dit kæledyrs komfort. Gør det til et fremragende valg for smarte kæledyrsejere.
HOLDBAR OG RIDSEFRI - Lavet af sikker og giftfri EVE-materiale. Let og nem at bære. Vandtæt og nem at rengøre.
ELEGANT FOLDEDESIGN - Tasken har lynlåse i siderne, så den kan tages helt fra hinanden og opbevares, når den ikke er i brug. Den bærbare design gør det nemt at tage den fra hinanden, når du ikke har brug for den. Den sammenfoldede transporttaske til kæledyr kan minimere opbevaringsplads og kan nemt placeres i en kuffert eller bagsædet på en bil.
Dimensioner
Højde290 mm.
Bredde320 mm.
Dybde420 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.