Blå Plastik Drikkeflaske
500 ml (L25,5 x Ø7 cm)

Nobleza Nobleza

16333-0

New product

Blå Plastik Drikkeflaske - 500 ml (L25,5 x Ø7 cm) Udvid

Hold din kæledyr hydreret på farten med denne blå plastik drikkeflaske. Med en kapacitet på 500 ml er den perfekt til lange gåture eller rejser. Mål (L25,5 x Ø7 cm).

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Udendørs vandflaske
Med et reb 
Med en plastikkrog. 
Volume: 500ml
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Sikkert materiale, ikke-giftigt og lugtfrit, modstandsdygtigt over for påvirkning og tygning; Integreret design, praktisk at bruge, undgår tab af tilbehør, økonomisk og praktisk; Leveres med en ophængsreb til nem transport, når du er ude; Det er vandtæt til daglig brug og har god tætningspræstation, hvilket gør det nemt at bruge.
Bemærk
1、 Flasken har en finurlig design. Den kræver ikke for meget kraft, når du strammer flaskemunden. Stram den forsigtigt og vend den om for at kontrollere, om flasken lækker.; Vær venlig ikke at overfodre, da det vil presse tarmene og maven og forårsage diarré.; Når et kæledyr er sygt, skal du bruge en speciel sutteflaske alene for at undgå krydsinfektion.
Dimensioner
Højde70 mm.
Diameter255 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.