Eva Kæledyrstaske
L42 x W32 x H29 cm - Beige

Nobleza Nobleza

17428-0

New product

Eva Kæledyrstaske - L42 x W32 x H29 cm - Beige Udvid

Transporter din elskede lille ven på en komfortabel måde med Eva kæledyrstasken i beige. Med dens rummelige design på L42 x B32 x H29 cm kan din pelsede ven slappe af under rejsen.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Beige
Hovedmaterialer: EVA-plast

Læs mere..

DKK 233,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

PANORAMIC TRANSPARENT DESIGN

Denne transporttaske til katte har fuldt transparente sidevægge, som giver katte og hunde et bredt udsyn, hjælper med at lindre kæledyrsangst og tillader dit kæledyr at nyde den udendørs natur hele tiden. Bemærk: Der er en beskyttelsesfilm på rygsækken, som skal fjernes, når du modtager den.

AMPLE SPACE & PROPER VENTILATION

Med mål på 16,5 tommer i længden, 12 tommer i bredden og 11 tommer i højden, giver den masser af plads til katte under 16 pund/hunde under 11 pund. Der er ventilationssprækker på begge sider og toppen af tasken, som sikrer frisk luft til pelsdyrene.

GREAT DESIGN FUNCTIONALITY

Inkluderer justerbar og robust skulder- og håndbærestrop, så du kan vælge, hvordan du vil bære tasken, hvilket gør den let at bære i længere perioder. Udstyret med indbygget sikkerhedskrog (holder dit kæledyr sikkert), aftagelige bløde puder til dit kæledyrs komfort og meget mere. Gør den til et fremragende valg for smarte kæledyrsejere.

DURABLE AND ANTI-SCRATCH

Fremstillet af sikker og giftfri EVE materiale. Let og nem at bære. Vandtæt og let at rengøre.

DELICATED FOLDING DESIGN

Tasken har lynlåse på siderne, så den nemt kan tages fra hinanden og opbevares, når den ikke er i brug. Den bærbare design gør det let at tage den fra hinanden, når du ikke har brug for den. Den sammenfoldede transporttaske kan minimere opbevaringspladsen og kan nemt placeres i en kuffert eller bagsædet på en bil.

Dimensioner
Højde290 mm.
Bredde320 mm.
Dybde420 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.