380 ml Hundekrus
Blå

Nobleza Nobleza

18438-0

New product

Hold din hunds tørst stillet på farten med dette praktiske og stilfulde 380 ml hundekrus i en flot blå farve. Let at transportere og ideel til gåture og rejser.

Mængde: 1 stk.
Volumen: 380ml
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: ABS

Læs mere..

DKK 86,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Praktisk og bærbar】Denne vandflaske er perfekt til gåture og rejser med din hund. Den har en kompakt design og en snor, så du let kan tage denne vanddispenser med overalt.
【Sikker og holdbar materiale】lavet af ikke-giftigt ABS-materiale, sundt og sikkert for dine kæledyr. Det er forbudt at skylle drikkeflasken til hunde med kogende vand, da det nemt kan forårsage deformation.
【Lækagesikker design】Kæledyrs vandflaske dispenser med enkelt lås vand og tætningsgummiring for at undgå lækage. Så du kan putte den i din taske uden bekymringer.
【Passer til de fleste kæledyr】Denne katte- og hunde rejsekop har en stor åbning på 77 mm. Ikke kun til hunde, men også til små dyr som katte, kaniner osv. Det vil ikke gøre din hund våd.
【Ideel rejsevandflaske】Nobelza bærbar hunde vandflaske er praktisk og let at bære og indeholder en god mængde vand. Tag denne vandflaske med og nyd en gåtur eller rejse med dit elskede kæledyr.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.