500ml Vovsekop
Blå

Nobleza Nobleza

18439-0

New product

Hold din firbenede ven hydreret på farten med denne praktiske og stilfulde 500ml Vovsekop i en flot blå farve. Ideel til transport og udendørs aktiviteter med din hund.

Mængde: 1 stk.
Volumen: 500ml
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: ABS

Læs mere..

DKK 99,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Bærbar og praktisk】Denne vandflaske er perfekt til gåture og rejser med din hund. Med sit kompakte design og snor kan du nemt tage denne vanddispenser med overalt.
【Sikker & Holdbar Materiale】 Lavet af giftfrit ABS-materiale, sundt og sikkert for dine kæledyr. Det er forbudt at skylle hundens drikkeflaske med kogende vand, da det nemt kan forårsage deformation.
【Lækagesikker Design】Kæledyrs vandflaske med enkelt lås og tætningsgummiring for at undgå lækage. Så du kan placere den i din taske uden bekymringer.
【Velegnet til de fleste kæledyr】Denne katte- og hunderejsekop har en stor åbning på 77 mm. Ikke kun til hunde, men også til små dyr som katte, kaniner osv. Den vil ikke gøre din hund våd.
【Ideel rejsevandflaske】Nobelza bærbar hundevandflaske er praktisk og let at bære og indeholder en ordentlig mængde vand. Tag denne vandflaske med og nyd en gåtur eller rejse med dit elskede kæledyr.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.