Blå Kæledyr Bil Taske
L40 x B35 x H45 cm

Nobleza Nobleza

18275-0

New product

Blå Kæledyr Bil Taske - L40 x B35 x H45 cm Udvid

Praktisk og stilfuld blå bil taske til dit kæledyr. Perfekt størrelse på 40 x 35 x 45 cm til transport og opbevaring.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Biltasken er udstyret med en sikkerhedssele og en lomme til opbevaring af tilbehør. Produktet er designet og fremstillet med vandtætte, holdbare og let at rengøre materialer. Det er nemt at lukke med lille størrelse.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: Oxford, PVC.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sikkerhed og komfort】Let at placere lille hund i bilhundesædet, så hvalpen føler sig sikker og falder til ro. Hunden kan sove komfortabelt indeni under rejsen, så kæledyret ikke forstyrrer, mens du kører.⭐【Robust og nem at samle】To stabile PVC-rør øger støttekraften på kanten. Let at samle og opbevare, foldbart, sparer plads. Der er en lynlåsfrontlomme til at opbevare hvalpepuder og kæledyrslegetøj, når du rejser.【Vandtæt og nem at rengøre】Hundesædet bruger høj kvalitet materiale af holdbart Oxford-stof og tykt åndbart PVC-net, som er vandtæt og nemt at rengøre.【Forebygger distraheret kørsel】Designet med to sikkerhedsbælter til at fiksere sædet og forhindre glidning. Justerbar bilrem passer til de fleste biler. En selestrop til at hægte på hundehalsbåndet for at holde den på plads.【Anbefalet størrelse】Hundesædets dimensioner til bil: L40 * W34 * H25 cm, med potetryk og knogletryk. Velegnet til små kæledyr under 13 lbs / 6 KG, Yorkshire, Chihuahuas, katte osv.
Dimensioner
Højde450 mm.
Bredde350 mm.
Dybde400 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.