Sort Bagagerumsbundsbilpude 140x110cm

Nobleza Nobleza

18306-0

New product

Sort Bagagerumsbundsbilpude 140x110cm Udvid

Hold din bil ren og beskyttet med denne sorte bagagerumsbundsbilpude i størrelsen 140x110cm. Perfekt til at holde dit kæledyrs bur eller transportkasse sikkert på plads under kørslen.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Vandtæt.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Bil sædebetræk】Nobleza hundebil sædebetræk kan beskytte din bagsæde mod mudder, ridser, pels, urin eller snavs osv. Anti-ridse og kraftig sædebetrækbeskytter for at forhindre ridser i læder- eller stofsædebetrækket.【NO-SKIRT Design】Den unikke skørtløse design, W140CM x L110CM, gør bil sædebetrækket til hunde egnet til næsten alle typer af biler, SUV'er. Nem at installere og fjerne. Nyd tid ud at rejse med dit kæledyr og børn.【Vandtæt & Anti-Slip】Hundesædebetrækket er lavet af holdbart 600D oxford stof, 100% vandtæt TPU, hvilket holder bagsædet tørt og rent. Den ikke-slip PVC bund vil sikre, at dit kæledyr aldrig glider af. Det gør dit kæledyr mere behageligt.【Nem at installere & rengøre】2 justerbare snap spænder er monteret omkring bagsædets nakkestøtte, som kan strammes eller løsnes efter behov. 2 sædeankre sikrer dit sædebetræk på plads. Tør blot snavset af med en fugtig klud, støvsug eller en skånsom maskinvask.⭐【2 i 1】Det kan ikke kun bruges som hundesædebetræk til bilens bagsæder, men kan også bruges som bagagerumsbeskytter. 2 i 1 design, som gør det meget økonomisk. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Bredde1100 mm.
Dybde1400 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.