Outcrop Rygsæk
Sort, Størrelse S

Nobleza Nobleza

18348-0

New product

Outcrop Rygsæk - Sort, Størrelse S Udvid

Outcrop Rygsæk i Sort, Størrelse S er den perfekte transportløsning til din lille firbenede ven, uanset om I er på eventyr i naturen eller en tur til dyrlægen. Med sin kompakte størrelse og behagelige design vil din hund eller kat rejse i stil og komfort.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Sort. Hovedmaterialer: Mesh, Oxford stof, foring.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 72,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【UNIKT DESIGN】Nobleza hunderygsækken har et design med snap hooks til at fastgøre hundehalsbånd, som kan hægtes på et kæledyrs halsbånd for at forhindre, at kæledyr hænger deres hoveder for langt frem og sikre deres sikkerhed.⭐【STÆRK STABILITET】Skulderstropperne kan justeres til den mest passende hands-free hundebærerygsæksposition. Kraftig spænde, der gør rygsækken stram mod kroppen uden at ryste eller falde af skulderen.⭐【LET AT BÆRE】Dobbelte side lynlåse kan åbnes helt, designet med ben ud og hale ud, hvilket gør det nemt at putte din søde kæledyr ind. Velcro til at forhindre lynlåsene i at åbne og give dobbelt sikkerhed.⭐【BEHAGELIG AT BÆRE】Med åndbart netmateriale og tyk svamp indeni, elastisk halsåbning design, komfortabel følelse som gør at kæledyr elsker rejsetasken. Den rigtige størrelse kan gøre kæledyret mere behageligt, så tjek størrelsesguiden før køb.⭐【KORT TUR】Med denne letvægts, maskinvaskbare hunderygsæk kan du tage din pelsede ven med på korte ture såsom cykling, vandring, camping. Skab uforglemmelige minder sammen. Ideel til små, mellemstore hunde, især ældre hunde, der ikke er egnet til lange gåture.
Dimensioner
Bredde190 mm.
Dybde280 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.