Rygsæk med M Udskæring
Sort

Nobleza Nobleza

18349-0

New product

Rygsæk med M Udskæring - Sort Udvid

Transportér din lille pelset ven sikkert og komfortabelt i denne rygsæk med M udskæring. Sort farve og praktisk design gør det nemt at tage din firbenede ven med på farten.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Sort. Hovedmaterialer: Mesh, Oxford stof, foring.

Læs mere..

DKK 76,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【UNIKT DESIGN】Den Nobleza hunde taske rygsæk har designet med snap hooks, som kan fastgøres til et kæledyrs halsbånd for at forhindre kæledyr i at hænge hovedet for langt frem og sikre sikkerheden.【STÆRK STABILITET】Skulderremmene kan justeres for at opnå den mest passende håndfri position til kæledyrs rygsækken. Kraftig spænde gør rygsækken tæt til kroppen uden at ryste eller falde af skulderen.【LET AT BÆRE】Dobbelt side lynlåse kan åbnes helt, med designet af ben ud & hale ud, så det er let at putte din søde kæledyr indeni. Velcro for at forhindre lynlåsene i at åbne og give dobbelt sikkerhed.【BEHAGELIG AT BRUGE】Med åndbart netmateriale og tyk svamp indeni, elastisk nakkeåbning design, behagelig fornemmelse får kæledyret til at elske rejsetasken. Den rette størrelse kan gøre kæledyret mere behageligt, så tjek størrelsesguiden før du køber.【KORT TUR】Med denne lette, maskinvaskbare kæledyrs rygsæk kan du tage din pelsede ven med på korte ture som cykelture, vandreture, camping. Skab uforglemmelige minder sammen. Ideel til små, mellemstore hunde, især ældre hunde, der ikke er egnet til lange gåture.
Dimensioner
Bredde230 mm.
Dybde340 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.