Overflademonteret Stor Kontakt
Vandtæt / En Gruppe, To Vejs

Aigostar Aigostar

15046-0

New product

Overflademonteret Stor Kontakt - Vandtæt / En Gruppe, To Vejs Udvid

"Denne vandtætte overflademonterede stor kontakt tilbyder en pålidelig og sikker to-vejs forbindelse. Perfekt til både indendørs og udendørs brug."

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 1 GANG 2 VEJS.
Form: Kvadratisk.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Opfylder europæiske standarder Certificeret af CE, overlegen design i overensstemmelse med europæiske certificeringssikkerhedsstandarder, sikker brug uden bekymringer.
Delikat og holdbar Vælg komponenter af høj kvalitet indeni, reagerer hurtigt, brug af kontakten normalt tusindvis af gange uden fejl.
Overflademonteret design Overflademonteret design, bredt anvendt, egnet til alle slags fronter, der ikke er lette at bore, mere bekvem at installere.
Høj effektivitet med vandtæt og støvtæt Udstyret med vandtæt dække, beskyttelsesklasse IP55, til indendørs og udendørs brug, kan forhindre skadelig støvophobning og regninvasion fra skader.
Dimensioner
Højde62 mm.
Bredde65 mm.
Dybde81 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.