Overflademonteret Vandtæt Afbryder
3 Grupper, Envejs

Aigostar Aigostar

15049-0

New product

Overflademonteret Vandtæt Afbryder - 3 Grupper, Envejs Udvid

Vandtæt afbryder med tre grupper og envejsfunktion, perfekt til udendørs brug. Hold styr på dine elektriske apparater med denne pålidelige overflademonterede afbryder.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 3 NIVEAU 1 VEJS
Form: Kvadratisk
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: ABS

Læs mere..

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Opfylder europæiske standarder Certificeret af CE, overlegen design i overensstemmelse med europæiske certificeringssikkerhedsstandarder, brug sikkerhed uden bekymringer.
Delikat og holdbar Vælg komponenter af høj kvalitet indeni, reagerer hurtigt, bruger normalt kontakten tusinde gange uden fejl.
Overflademonteret design Overflademonteret design, bredt anvendt, velegnet til alle slags fronter, der ikke er nemme at bore, mere praktisk at installere.
Høj effektivitet med vandtæt og støvtæt Udstyret med vandtæt dæksel, beskyttelsesgrad IP55, til indendørs og udendørs brug, kan forhindre skadelig støvophobning og regnindtrængen fra at forårsage skade.
Dimensioner
Højde62 mm.
Bredde93 mm.
Dybde82 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.