Overflademontéret Vandtæt Kontakt
3 Gruppe, 2-Vejs

Aigostar Aigostar

15050-0

New product

Overflademontéret Vandtæt Kontakt - 3 Gruppe, 2-Vejs Udvid

Hav styr på dine elektriske forbindelser med denne vandtætte overflademontérede kontakt. Perfekt til udendørs brug i alle vejrforhold.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 3 BANDE 2 VEJS
Form: Kvadratisk
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: ABS

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Møder europæiske standarder Certificeret af CE, overlegen design i overensstemmelse med europæiske certificeringssikkerhedsstandarder, brug sikkerhed uden bekymringer.
Delikat og holdbar Vælg komponenter af høj kvalitet indeni, reagerer hurtigt, bruger switch normalt tusindvis af gange uden fejl.
Overflademonteret design Overflademonteret design, bredt anvendt, egnet til alle slags fronter, der ikke er nemme at bore i, mere praktisk at installere.
Høj effektivitet med vandtæt og støvtæt Udstyret med vandtæt cover, beskyttelsesgrad IP55, til indendørs og udendørs brug, kan forhindre skadelig støvophobning og regninvasion fra skade.
Dimensioner
Højde62 mm.
Bredde93 mm.
Dybde82 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.