MCB 2P 63A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15285-0

New product

MCB 2P 63A C-Kurve Udvid

Beskyt dine elektriske kredsløb med denne pålidelige MCB 2P 63A C-Kurve. Ideel til el-installationer, der kræver effektiv overstrømsbeskyttelse.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PA66&T3

Læs mere..

DKK 62,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modellering design til processen med materialevalg, erfaring med gentagen polering og testning, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husstandens elektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Høj kvalitetsydelse, følsomt respons, i tilfælde af kortslutningsfejl i kredsløbet, kan afbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutningseksplosion, hold familien væk fra skjulte farer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end ledningens nominelle strøm, vil afbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skade på ledningen.
Brandsikker skal Brandhæmmende PA-materiale, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktets sikkerhed.
En behagelig håndtag Håndtaget er i overensstemmelse med menneskets vane, stribe design, forbedrer betjeningskomforten.
Med visningsvindue Rød og grøn indikationsvindue, tydeligt at se tændt og slukket, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasning til temperaturforskellen fra -5℃ til 40℃, opretholder stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige temperaturændringer i miljøet.
FORBINDELSE Terminalen er galvaniseret med A3-jern, rust- og oxidationsbestandig, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m guide skinneinstallation Tæt klemme, fast fastgjort guide skinne, mere praktisk installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230/400V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.