Elektroforkromet LED Pendellampe, 6500K, Krom

Aigostar Aigostar

New product

Elektroforkromet LED Pendellampe, 6500K, Krom Udvid

Moderne og stilfuld LED pendellampe med elektroforkromet finish. Lyset er koldt med en farvetemperatur på 6500K og lampens kromudseende giver et elegant touch til enhver indretning.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 1.15m.
Ledning: 2x0.75mm² H03VV-F.
Anvendelsesområde: 5-10m².
Produktfarve: Krom.
Hovedmaterialer: Jern & Aluminium & Silikone.
Ydre materiale: Jern & Aluminium & Silikone.

Læs mere..

  • Kold

DKK 460,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


```html

Effektiv og stilfuld Elektroforkromet LED Pendellampe

Denne Elektroforkromede LED Pendellampe er en perfekt kombination af effektivitet og æstetik. Med en effekt på 35W og tilslutning til en 220-240V strømkilde, er den ideel til belysning af forskellige rum i dit hjem eller kontor.

Lysstyrke og kvalitet

Med en imponerende lysstyrke på 2500 lumens leverer denne pendellampe et klart og kraftfuldt lys. Den RA værdi på 80-85 sikrer en høj lyskvalitet, der fremhæver farverne med en naturlig og ægte glans. Dette gør den velegnet til de fleste behov for belysning.

Længere levetid og garanti

Ved brug af LED af højeste kvalitet har denne pendellampe en forventet levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Med en professionel driver og effektiv køling er denne lampe designet til at sikre langvarig drift og pålidelighed. Derudover leveres den med 3 års producentgaranti.

Kold hvid belysning

Denne model leveres med en kold hvid (6500K) belysning, der giver et klart og køligt lys med et subtilt blåligt skær. Mens denne farvetemperatur sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative brug.

```Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug35W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.