AC Trådløs Digital Dørklokke
IP44, Sølvfarvet, 1 Sender + 2 Modtagere

Aigostar Aigostar

15604-0

New product

AC Trådløs Digital Dørklokke - IP44, Sølvfarvet, 1 Sender + 2 Modtagere Udvid

Opgrader din hjemmets sikkerhed og stil med denne trådløse digitale dørklokke i sølvfarvet design. Med en IP44 vandtæt rating og to modtagere, kan du være sikker på at aldrig gå glip af en besøgende igen.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Alkalisk batteri
Stikparameter: 10A 250V~
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: ABS&akryl
Dimensioner: L10*W6*H6.5cm/L7.2*W4*2cm

Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Elegant stil Ny oplevelse Dørklokken er en detalje, der ikke kan ignoreres i hjemmet, og det er det første indtryk af gæster, når de besøger. Ny trådløs dørklokke med enestående ydeevne, elegant design, bryde med de traditionelle dørklokkerestriktioner, ingen netværk, ingen ledningsbesvær, bringer en ny brugsoplevelse for forbrugerne.
Ledningsfri design Trådløs modtagelse, ingen ledninger til at forårsage skade på væggen, bagklæb, nem at installere, klik let for at ringe.
Fremragende udseende Brug akrylpanel, let berøring, enkelt og mode, fire hjørner buet design, mere blødt og elegant.
3 lydniveauer, 36 ringetoner Ikke længere monotont og stift, ring og volumen kan vælges og reguleres efter ønske, klar og resonant lyd, smukke ringetoner.
150 m lang afstandstransmission Stærk gennemtrængning, stærk anti-interferens, åben plads lige linjeafstand op til 150 meter, opfylder helt husstandens brug.
Vandtæt design Fremragende vandtæt IP44, mislykkes ikke udsat for sol og regn.
Forskellige kombinationer Konfigurer sender og modtager efter hjemmets behov, AC-trådløs dørklokke er fleksibel, kan være en-til-en, en-til-mange eller mange-til-mange matchende, egnet til forskellige områder af boligen.
Flere funktioner Det er ikke kun en dørklokke, men også en pager, lille størrelse med store funktioner, et-knapkald, praktisk til at passe på familiemedlemmer, ældre/syge/gravide kvinder.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.