Selvforsynende Trådløs Dørklokke
IP44, Sort & Gylden

Aigostar Aigostar

15659-0

New product

Selvforsynende Trådløs Dørklokke - IP44, Sort & Gylden Udvid

En moderne og praktisk trådløs dørklokke, som er selv-sustained og nem at installere. Den elegante sorte og gyldne design med IP44 beskyttelse passer perfekt til enhver indgang.

Mængde: 1 stk.
Stikparameter: 10A 230V~
Produktfarve: Sort&Guld
Hovedmaterialer: ABS&akryl

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Modeoplevelse, et godt valg derhjemme Nyopgraderet, forkæmper ideen om automatisk generering af strøm, god ydeevne, elegant design, tilstrækkelig bekvemmelighed, bringer nye brugsoplevelser for kunderne.
Elegant panel, mere fashionable Først i branchen bruger PMMA-panel, enkelt og fashionable, mere elegant med kvadratisk bueformet design.
Generer strøm automatisk ved let tryk med fingeren Tryk let på dørklokken med fingeren, og omdan den kinetiske energi til elektrisk energi for at undgå besværet med at udskifte batterier, spar strøm og grøn energi.
Trådløs, ingen skade på væggen, nem at installere og bruge
36 polyfoniske melodier og 3 niveauer af lydstyrke Dørklokken kan indstilles til 3 niveauer af lydstyrke, og der er 36 polyfoniske melodier at vælge imellem, hvilket skaber mere sjov i dit hjem.
Stilhedstilstand, passer på ældre/babys søvn
Trådløs transmission på lang afstand Lang afstandskontrol, stærk anti-interference, stabil signalfremføring. På et åbent område kan dørklokken modtage og sende signaler op til 150 m, og den kan også imødekomme behovene i store lejligheder.
IP57 støv- og vandtæt Dørklokkens sender er beskyttet mod støv og vand, sikker og holdbar, kan bruges både indendørs og udendørs.
Berør og tryk let, holdbar Lang levetid, senderen kan trykkes mere end titusind gange ved tryktest.
Fleksibel tilpasning, nem modtagelse og afsendelse Du kan tilpasse fleksibelt efter dine behov, vælge en-til-en, en-til-mange eller mange-til-en for at imødekomme dine forskellige behov og bringe bekvemmelighed til dit liv.
Effekt & spænding
Forbrug0.99W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.