Juliet Elkedel 1100W
Hvid/Grå, Plastik

Aigostar Aigostar

15856-0

New product

Juliet Elkedel 1100W - Hvid/Grå, Plastik Udvid

En stilfuld Elkedel i hvidt og gråt plastik med 1100W effektivitet. Perfekt til hurtig og nem opvarmning af vand i køkkenet.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Tørkogningssikring
360° Ledningsfri Kande: Ja
Skjult varmeelement i rustfrit stål: Ja
Lysindikator: Ja
Aftageligt og vaskbart filter: Ja
Sikkerhedslåg: Ja
Slukker automatisk, når vandet er kogt: Ja
Volume: 1000ml
Kabellængde: 0.75m
Knaptype: Knap
Produktfarve: Hvid&Grå
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: PP
Indvendigt Materiale: Plastik&Rustfrit stål

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Kompakt design

Dette kompakte kedel har en kapacitet på op til 1L, ideel til en eller to personer, hvilket gør det mere fleksibelt og praktisk at koge vand dagligt. Den opvarmer en halv liter uden problemer på få minutter og optager lidt plads på køkkenbordet.

BPA fri

Kedelens krop bruger fødevaregodkendt plastikmateriale, som er 100% BPA fri uden skadelige Bisphenol A kemikalier, sundt og sikkert for dig og din familie.

Nem at bruge

Den står på en 360 graders base, så den kan bruges komfortabelt, uanset om du er højre- eller venstrehåndet, og med den store vandstandindikator kan du fylde vand nemt. Takket være dens store kaliber kan du stikke hånden ind i gryden for at rengøre den direkte. Nyd bare din kop te, kaffe eller varm chokolade.

Sundhed og sikkerhed

Det aftagelige, vaskbare filter er nemt at rengøre og holder dine varme drikkevare velsmagende og sunde. Desuden slukker denne kedel automatisk, når den er kogt, og har tørkogningssikring for at sikre din sikkerhed.

Kvalitetssikring

GS, RoHS og LFGB certifikat. 2 års garanti, for eventuelle defekter i materialer eller håndværk af nogen AIGOSTAR produkter, bedes du venligst kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Dimensioner
Højde188 mm.
Bredde152 mm.
Dybde207 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.