Romeo 1100W Hvidbrun Plast Elkedel

Aigostar Aigostar

15857-0

New product

Romeo 1100W Hvidbrun Plast Elkedel Udvid

Den stilfulde Romeo elkedel i hvidbrun plast med en effekt på 1100W er det perfekte valg til dit køkken. Nyd hurtig og effektiv kogning af vand med denne funktionelle og moderne elkedel.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Tørkogningssikring
360°C Ledningsfri Kedel: Ja
Skjult Varmelegeme af Rustfrit Stål: Ja
Lysindikator: Ja
Udtageligt & Vaskbart Filter: Ja
Sikkerhedslåg: Ja
Slukker Automatisk Når Vandet Er Kogt: Ja
Volume: 1000ml
Kabellængde: 0.75m
Knaptype: knap
Produktfarve: Hvid & brun
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: PP
Indvendigt Materiale: Plastik & Rustfrit stål

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Kompakt Design】Denne kompakte kedel har en kapacitet på op til 1L, ideel til en eller to personer, hvilket gør det mere fleksibelt og praktisk at koge vand dagligt. Den opvarmer en halv liter uden problemer på få minutter og optager lidt plads på køkkenbordet.
【BPA-fri】Kedelens krop bruger fødevaregodkendt plastikmateriale, som er 100% BPA-fri uden skadelige Bisphenol A kemikalier, sundt og sikkert for dig og din familie.
【Praktisk at bruge】Den står på en 360 graders base, så den kan bruges behageligt, uanset om du er højre- eller venstrehåndet, og med den store vandstandsinikator kan du nemt fylde vand på. Takket være dens store åbning kan du stikke hånden ned i gryden for at rengøre den direkte. Nyd bare din kop te, kaffe eller varm chokolade.
【Sundhed og sikkerhed】Det aftagelige, vaskbare filter er nemt at rengøre og holder dine varme drikkevarer velsmagende og sunde. Derudover slukker kedlen automatisk, når den er kogt, og har beskyttelse mod tørkogning for at sikre din sikkerhed.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB-certifikat. 2 års garanti, for eventuelle defekter i materialer eller håndværk af AIGOSTAR-produkter, bedes du venligst kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde187.7 mm.
Bredde152.4 mm.
Dybde206.8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.