Mini Akvarium 4L
29x15x26,5 cm, Grøn

Nobleza Nobleza

16546-0

New product

Mini Akvarium 4L - 29x15x26,5 cm, Grøn Udvid

Få et kompakt og farverigt mini akvarium til dine fisk med denne 4L model i en frisk grøn farve. Perfekt størrelse til at skabe et lille vandmiljø derhjemme.

Mængde: 1 stk.
key: You are a helpful assistant

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 489,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Moderne Design】Akvariets unikke sfæriske form design, to dekorative overflader.
【Indbygget Filtrering】Holder dit akvarievand rent og iltet. Filtreringssystemet sidder i bunden af akvariet, tager vand ind, filtrerer det gennem udskiftelige svampe og frigiver det derefter gennem toppen af tanken.
【LED-lys】Giver dine fisk eller rejer det lys, de har brug for for at trives. Indbygget i låget på akvariet er en 3W LED-lys, der let kan tændes og slukkes.
【USB & Stik】Multifunktionskobling strømforsyning, kan tilsluttes direkte til strømforsyningen (VDE-stik) eller tilsluttes til USB-interfacet.
【Perfekt Sæt】Det 4L Curve Tank leveres komplet med alt, hvad du har brug for (udover vandbehandlinger) for at få dit akvarium sat op. En ilt/filterpumpe, indbygget LED-lys og filterskum, som kan udskiftes, er inkluderet i sættet.
Dimensioner
Bredde150 mm.
Diameter290 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.