LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 20W 3000K
Rund, Planmonteret (Ø225mm Udskæring)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 20W 3000K - Rund, Planmonteret (Ø225mm Udskæring) Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED loftslampe, der skaber en behagelig belysning i rummet. Med sin flade, runde design og let installation, er den perfekt til enhver indretning.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & Plast.

Læs mere..

  • Varm

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Prisvenlig og slank nedlysning E6 er AIGOSTAR's nyeste ultratynde nedlysningsserie, specielt lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekorativ og koordineret udseende og giver en ensartet løsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tynd, er det fælles træk ved E6's fulde produktserie, tykkelsen på hele lampen er mindre end en tredjedel af en almindelig nedlysning.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedlysninger.
To slags rammer Den helhvide og sølvrammedesignet gør de dekorative elementer på loftet mere rig. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og den sølvramme fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gule, varme hvide og hvide farvetemperaturprodukter, hvilket betyder, at rummet kan få den ønskede lysfarve baseret på personlige præferencer.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage gør det muligt at se produktet direkte uden at skulle åbne det.
A+ energieffektive produkter
Bemærk
1、 Lampen skal bruge den specificerede strøm.
2、 For sikkerheden, installation, vedligeholdelse, og inspektion af lamper bedes du overlade det til elektriske fagfolk.
3、 Der skal være mindst 75 mm omkring armaturet til ventilation, og det må ikke dækkes af isolerende materiale eller lignende til enhver tid.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2106 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter240 mm.
Hulstørrelse230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat92W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.