LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 20W 6500K
Rund, Planmonteret (Udskæringsdiameter: 225mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 20W 6500K - Rund, Planmonteret (Udskæringsdiameter: 225mm) Udvid

Opgrader dit hjem med vores LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot! Med et elegant design og kraftigt lys er denne loftslampe perfekt til rum, der kræver ekstra belysning.

Kvantitet: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium&Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Prisvenlig slank nedadgående lys E6 er AIGOSTAR's nyeste ultratynde nedadgående lys serie, der specielt er lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lamperne mere dekorative og koordinerede og bringer en enheds løsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tynd er den fælles egenskab ved E6's fulde sortiment af produkter, tykkelsen på hele lampen er mindre end en tredjedel af den almindelige nedadgående lys.
Fortsættelse af klassikeren Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedadgående lys.
To slags rammer Den helt hvide og sølvrammedesign gør de dekorative elementer på loftet mere rige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og den sølvfarvede ramme fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gule, varme hvide og hvide farvetemperaturprodukter, hvilket betyder at rummet ønsker hvilken slags lysfarve, alt baseret på personlige favoritvalg.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage, hvor produktet er helt ude af æsken og direkte i kontakt med dit syn.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Lampen skal bruge den angivne strømkilde.
2、For at sikre sikkerheden, installation, vedligeholdelse, inspektion af lamper bedes du overlade det til elektriske fagfolk at betjene.
3、Der kræves mindst 75 mm omkring armaturets ventilationsplads, og den må ikke til enhver tid dækkes af isoleret liner eller lignende materialer.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke2106 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter240 mm.
Hulstørrelse230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat96W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.