LED Justerbar Vinkel Indbygningsspot GU10
Sort, Rund, 4.5W, 3000K - Udskæring 65mm - 3-Pak

Aigostar Aigostar

New product

LED Justerbar Vinkel Indbygningsspot GU10 - Sort, Rund, 4.5W, 3000K - Udskæring 65mm - 3-Pak Udvid

Opgrader dit rum med stilfulde LED loftlamper i sort design. Disse justerbare spotlights giver en hyggelig belysning med en varm temperatur på 3000K.

Mængde: sæt (3 stk.)
Pakke mængde: 3 stk.
Form: Spot.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED Justerbare Vinkel Indbygningsspot GU10 i sort farve kommer i en praktisk 3-pak og er perfekt til at belyse dit rum med stil og elegance. Med et energiforbrug på kun 4.5W erstatter denne LED-spot en traditionel 50W pære, hvilket hjælper med at spare energi og reducere elregningen. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den ideel til både hjemmebrug og professionelt brug.

Det justerbare design gør det nemt at rette lyset mod det ønskede område, mens den 38 graders fokuserede lysvinkel sikrer et kontrolleret og præcist lys. Med en lysstyrke på 345 lumens og en farvetemperatur på 3000K, producerer denne spot en varm hvidt lys, der skaber en behagelig og afslappende atmosfære i rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne gengives nøjagtigt og naturligt, hvilket er ideelt til at fremhæve indretning og skabe en indbydende atmosfære. Med en udskæringsdiameter på 65mm og kompakte dimensioner på 53 x Ø50 mm passer denne indbygningsspot nemt ind i de fleste loftskonstruktioner.

Med en integreret lyskilde og en levetid på op til 25.000 timer giver denne LED-spot dig langvarig belysning, mens den medfølgende 3 års producentgaranti sikrer dig ekstra tryghed og pålidelighed. Den sorte finish tilføjer et elegant touch til enhver indretningsstil og gør denne spot til en stilfuld og funktionel belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 53 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.