LED Justerbar Vinkel Indbygningsspot GU10
Hvid, Rund, 4,5W, 3000K, Ø65mm Udskæring - 3-Pak

Aigostar Aigostar

New product

LED Justerbar Vinkel Indbygningsspot GU10 - Hvid, Rund, 4,5W, 3000K, Ø65mm Udskæring - 3-Pak Udvid

Skab den perfekte belysning i dit hjem med disse stilfulde LED loftslamper. Justerbar vinkel, energibesparende GU10 pærer og en varm 3000K lysfarve gør dem ideelle til ethvert rum. (3-pak)

Mængde: sæt (3 stk.)
Pakkemængde: 3 stk.
Form: Spot.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Justerbar Vinkel Indbygningsspot GU10, Hvid, Rund

Oplev en energibesparende og moderne belysningsløsning med vores LED justerbare vinkel indbygningsspot. Denne 3-pak af høj kvalitet spots er perfekt til at opgradere belysningen i ethvert rum, samtidigt med at de giver et stilrent og diskret udseende.

Egenskaber & Fordele

  • Effektforbrug: Disse spots bruger kun 4,5W pr. enhed og erstatter effektivt traditionelle 50W halogenpærer, hvilket resulterer i reduceret energiforbrug og lavere elregninger.
  • Tilslutning: Designet til at blive tilsluttet til en standard 230V forsyning for enkel installation og universal kompatibilitet i de fleste hjem.
  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 345 lumens og en fokuseret lysvinkel på 38 grader, tilbyder disse spots et kontrolleret og præcist lys, ideelt til både funktionelle og dekorative formål.
  • Lyskvalitet: Den høje kvalitet af lyset, med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt output, der præcist genskaber farver og skaber en behagelig atmosfære.
  • Kulør på Lyset: De udsender en varm hvid farve på 3000K, der skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til opholdsrum og soveværelser.
  • Dimensioner: Med en størrelse på 53 x Ø50 mm og tilpasset til en Ø65mm udskæring, er de ideelle til de fleste standard indbygningsinstallationsforhold.
  • Levetid & Garanti: Leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer pålidelighed og holdbarhed over tid.

Installation og Anvendelse

Den justerbare vinkel gør det muligt at tilpasse lysretningen efter behov, hvilket gør disse indbygningsspots perfekte til at fremhæve specifikke områder som kunstværker, møbler eller arkitektoniske detaljer. Den enkle GU10 fatning gør det nemt og hurtigt at skifte lyskilder, så du kan have den ønskede belysning på nul komma fem.

Opsummering

Denne 3-pak LED justerbare vinkel indbygningsspots er den perfekte løsning for dem, der ønsker at opnå effektiv, stilfuld og energibesparende belysning. Deres enkle design og pålidelige ydeevne gør dem til en uundværlig tilføjelse til ethvert moderne hjem eller kontor. Uanset om du ønsker at opgradere din stue, køkken eller arbejdsområde, vil disse spots give det varme, inviterende lys, som gang på gang imponerer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 53 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.