LED Skrivebordslampe med Telefonholder, Tilslutningstype
Hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED Skrivebordslampe med Telefonholder, Tilslutningstype - Hvid Udvid

Effektiv LED skrivebordslampe i hvid med praktisk telefonholder, perfekt til arbejde eller læsning.

Mængde: 1 stkLedningslængde: 0,8 m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS&PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Lys op din arbejdsplads med denne LED Skrivebordslampe med Telefonholder

Denne LED skrivebordslampe med telefonholder er den perfekte løsning til dig, der ønsker et effektivt og praktisk lys til din arbejdsplads. Med en effekt på 2.8W og tilslutning til en 5V forsyning, er denne lampe både energivenlig og nem at bruge. Den har en lysstyrke på 160 lumens, hvilket sikrer, at du får tilstrækkeligt med lys til at arbejde effektivt.

Det bedste ved denne LED skrivebordslampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en ægte og flot måde. Du vil aldrig gå på kompromis med farvegengivelsen med denne lampe. Kombineret med en neutral hvid kulør skaber lampen det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så du kan arbejde uden at belastede dine øjne.

Med dimensioner på 141 x 462 x 88 mm passer denne LED skrivebordslampe perfekt på dit skrivebord uden at fylde for meget. Selvom den har en imponerende lyskvalitet, er den ikke modstandsdygtig over for vand med en IP20 rating, så det er vigtigt at bruge den i tørre omgivelser.

Derudover tilbyder producenten 3 års garanti på denne LED skrivebordslampe, så du kan være sikker på, at produktet er af høj kvalitet og vil holde i lang tid. Samlet set er denne lampe det ideelle valg for alle, der ønsker en pålidelig og effektiv lyskilde til deres arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør5000±500K
Lysstyrke160 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde462 mm.
Bredde141 mm.
Dybde88 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.8W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.