Solopladelig bordlampe
3,4W 3000K (TouchDæmpning) IP54 / Sort

Aigostar Aigostar

New product

Solopladelig bordlampe - 3,4W 3000K (TouchDæmpning) IP54 / Sort Udvid

Solopladelig bordlampe i sort design med touchdæmpning. Perfekt til hyggebelysning både indendørs og udendørs med sin IP54-certificering.

Produktbeskrivelse: Leveres med et 1m opladningskabel
Tykkere bund for at forhindre, at den vælter
Minimalistisk udseende, stilfuld dekoration
Blødt lys, øjenvenligt og uden flimmer.

Mængde: 1 stk.
Batterikapacitet: 1*2200mAh.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Metal.
Ydre materiale: Metal.

Læs mere..

  • Varm

DKK 207,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne solopladelige bordlampe er en praktisk og stilfuld løsning til at skabe atmosfære og hygge i ethvert rum. Med en effekt på 3,4W og en lysstyrke på 280 lumens, kan lampen give et behageligt og klart lys. Den tilsluttes let til en 5V forsyning, hvilket gør den ideel til brug på borde, hylder eller endda udendørs på terrassen eller altanen takket være dens IP54 kvalifikation.

Lampens lyskvalitet er i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farver vises på en naturlig og ægte måde. Dette skaber en behagelig atmosfære og gør lampen egnet til mange forskellige behov. Desuden har lampen en varm hvid kulør på 3000K, som bidrager til at skabe en afslappende stemning.

Denne bordlampe er udstyret med TouchDæmpning, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og stemning. Lampen er desuden solopladelig, hvilket giver dig frihed til at placere den, hvor du har brug for lys uden at være afhængig af ledninger.

Med en garantiperiode på 3 år fra producenten kan du være sikker på, at denne bordlampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Den er et stilfuldt og funktionelt tilskud til dit hjem, kontor eller udendørs miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke280 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.