LED Loftlampe 60W Justerbar Farvetemperatur 2700K-6500K
Dæmpbar med Fjernbetjening, Påbygning

Aigostar Aigostar

13439-0

New product

LED Loftlampe 60W Justerbar Farvetemperatur 2700K-6500K - Dæmpbar med Fjernbetjening, Påbygning Udvid

Opgrader dit hjem med denne moderne LED loftlampe, der giver dig mulighed for at justere farvetemperaturen fra varm til kold lys efter behov. Dæmpbar med fjernbetjening og nem at montere på loftet.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Trinløs dæmpning
Højeffektiv chip med PC-linse: Ensartet lys uden pletter
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plast & Jern
Ydre materiale: Plast

Læs mere..

DKK 634,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Belysning efter dit hjerte Det samlede design af loftslampen er glat, og lampen er fint samlet. Den er velegnet til moderne stil, nordisk stil og andre boligindretninger. Trods enkelheden i designet stræber lampen efter at være ekstraordinær, og opfylder nutidens forskellige behov med tilpasning af lysstyrke, farvejustering, tidsindstilling og andre multifunktionelle design. Den bringer en strålende belysning til rummet og giver en visuelt imponerende oplevelse, der vækker en vidunderlig hjemmeoplevelse.
Ingen bekymringer om høj kvalitet af chips Høj kvalitets LED-chip, kompakt lyskildestruktur, lys belysning, ensartet og behagelig; energibesparende og lavt forbrug, stabil kvalitet og lang levetid.
Høj kvalitet PMMA lampeskærm Lampeskærmen er designet med høj lysgennemtrængning PMMA akryl, hvilket giver en god lysgennemtrængningseffekt, jævn og blød lysfordeling og reducerer blænding og belastning på øjnene, og giver en sund og behagelig lysatmosfære.
CRI farver er naturlige og virkelige CRI op til 80%, genskaber farverne på en meget realistisk måde.
Tre sektioner til justering af farve Tre-sektions farvetemperatur, der kan styres, giver mulighed for at skifte mellem gul lys, hvidt lys og naturligt lys, og smart fjernbetjening gør det muligt at tilpasse belysningen til forskellige scenarier. En alsidig lampe, der opfylder alle behov inden for læsning, læring, familiemiddage, audiovisuel underholdning og andre belysningsbehov, og skaber en intim belysning til enhver tid.
Trinløs dæmpning Juster lysstyrken som du ønsker det, skab en anderledes atmosfære og lad belysningen ikke forblive den samme. Opfyld fuldt ud brugernes forskellige behov for lysstyrke.
Sødt timing design Smart fjernbetjening, der kan indstilles til at slukke automatisk efter 0,5 time eller 1 time. Tænd lyset for at sove og slip bekymringen om at slukke det igen.
Nattelys med lavt strømforbrug Nattelys med lavt strømforbrug kan aktiveres med et enkelt tryk under søvntiden, hvilket både sparer energi og gør det mere praktisk at stå op om natten.
Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700/4000/6500K
Lysstyrke6680 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde103 mm.
Diameter527 mm.
Effekt & spænding
Forbrug60W
Erstat377W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.