LED Loftslampe, 12W, 3000K, Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftslampe, 12W, 3000K, Påbygning Udvid

Effektiv belysning med denne moderne LED loftslampe på 12W i varmt hvidt lys (3000K). Nem at montere på loftet for en stilfuld og praktisk opgradering til dit rum.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Højeffektiv chip med PC-linse, ensartet lys uden pletter.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plast & Jern.
Ydre materiale: Plast.

Læs mere..

  • Varm

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Enkel stil er udsøgt og praktisk】Ren hvidt design, slankt let krop, enkel og klassisk, kan passe til forskellige stilarter af hjemmedekoration og harmonere med forskellige stilarter og funktioner af rumscener. Skab et let liv med enkelhed, lyst og farverigt. Lampen har et bredt anvendelsesområde og er velegnet til restauranter, soveværelser, studier, altaner, konferencelokaler osv. Den er holdbar og et godt valg.
【Kvalitets LED lyskilde】Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lav lysnedbrydning, klart lys, højt farvegengivelsesindeks, mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
【Højtransmissions lampeafdækning】Masken er nøje udvalgt, og lampen er mere holdbar. Vælg høj kvalitet PVC materiale, høj lys gennemtrængning, jævn lys effekt, blød og naturlig gennemført lys; masken er ikke let at blive gul og skør, hvilket forbedrer holdbarheden af hele lampen.
【Proces- og kvalitetsforfølgelse】Chassiset og lampeskærmen er fint samlet, og lampen er smukkere i det hele taget, Bedre forsegling, reducerer indtrængen af støv, flyvende insekter og rengøringsbesvær.
【Energibesparende og stabil】Stabil belysning, lang levetid, mere energibesparende.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde67 mm.
Diameter260 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat88W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.