Diamant Stjerne LED Loftslampe 24W 4000K
Påbygningsmodel

Aigostar Aigostar

New product

Diamant Stjerne LED Loftslampe 24W 4000K - Påbygningsmodel Udvid

Opgrader dit hjem med en stilfuld Diamant Stjerne LED Loftslampe! Med sit klare lys og moderne design er denne lampe det perfekte valg for ethvert rum.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Højeffektivt chip med PC-linse, ensartet lys uden pletter.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Fantastisk stjerneklar belysning Den uregelmæssige imitation af diamantfacettens lampeskærm er fyldt med stjernedesign. Når lampen tændes, afslører den lidt stjerner, hvilket skaber en romantisk atmosfæreeffekt, og det elegante og dynamiske "top" håndværk giver hjemmet mere varme og afhængighed. Viser hjemmets mode stil, samtidig med at den varme og romantiske hjemmeatmosfære ledsager livet.
Høj kvalitet LED lyskilde Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lav lysnedbrydning, klart lys, høj farvegengivelsesindeks og mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
Høj gennemsigtig lampeskærm Vælg en god lampeskærm, så bliver lampen mere holdbar. Høj kvalitet PVC-materiale, høj lysgennemtrængelighed, ensartet lysudnyttelse, blød og naturlig transmission af lys; lampeskærmen bliver ikke let gul og skør, hvilket forbedrer holdbarheden af hele lampen.
Håndværk og kvalitet i højsædet Chassiset og lampeskærmen er fint spjældet, hvilket gør den samlede lampe mere smuk, forbedrer tætningspræstationen og reducerer støv, flyvende insekter og rengøringsproblemer.
Spar energi og stabilitet Stabil belysning, lang levetid og mere energibesparelse og kraft.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde80 mm.
Diameter400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat162W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.