Smart LED GU10 6W CCT
4-pak

Aigostar Aigostar

19630-0

New product

Smart LED GU10 6W CCT - 4-pak Udvid

Få kontrol over belysningen i dit hjem med denne 4-pak smart LED GU10 pærer, der giver justerbar farvetemperatur og effektivt energiforbrug.

Mængde: sæt (4 stk.)
Pakke mængde: 4 stk.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produkt farve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 215,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED GU10 6W CCT, 4-pak

6W LED med GU10 fatning - denne smarte LED pære er designet til at erstatte en traditionel 42W pære, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den er nem at installere med sin GU10 fatning og tilsluttes blot til en almindelig 230V forsyning.

Lysstyrke på 510 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, uden mørke pletter eller skygger. Dette gør den ideel til både generel belysning og accentbelysning i hjemmet eller på kontoret.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe den rette stemning og atmosfære i rummet. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer, at detaljerne i rummet bliver tydeligt oplyst.

Med en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på at få en pålidelig og holdbar LED pære, der vil lyse op i lang tid fremover. Den lange levetid og garanti gør den til et godt valg både økonomisk og bæredygtighedsmæssigt.

Dimensioner: 59 x Ø50 mm - denne LED pære har en kompakt størrelse, der passer perfekt til de fleste lamper og armaturer. Det gør den velegnet til både hjemmet, kontoret eller andre kommercielle rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke510 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde59 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.