LED E5 40W 1-10V Dæmpelig Panel Driver

Aigostar Aigostar

12847-0

New product

LED E5 40W 1-10V Dæmpelig Panel Driver Udvid
Dette LED E5 40W 1-10V Dæmpelige Panel Driver giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning og atmosfære i dine lokaler med nem dæmpning. Opgrader til energieffektiv LED belysning i dag!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Dæmpbar driver.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PP.
Ydre materiale: PP.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette LED panel er det perfekte valg til dig, der ønsker en effektiv og energibesparende belysningsløsning. Med en effekt på 40W og mulighed for dæmpning fra 1-10V, kan du tilpasse lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

LED teknologien i dette panel sikrer ikke kun et klart og behageligt lys, men også en lang levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af den flotte belysning i lang tid fremover, samtidig med at du sparer penge på udskiftning af lyskilder. Med en minimalt fald i lysstyrke over tid kan du være sikker på, at lyset forbliver jævnt og ensartet.

Den integrerede lyskilde gør installationen nem og praktisk, hvilket sparer dig både tid og besvær. Dimensionerne på 162 x 280 x 162 mm gør det muligt at montere panelet på væggen eller loftet uden at fylde for meget, hvilket er ideelt til både private hjem eller kommercielle lokaler.

Med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, kan du være sikker på en pålidelig og langvarig belysningsløsning. Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb.

Så hvis du er på udkig efter en kvalitetsbelysning, der kombinerer energieffektivitet, lang levetid og mulighed for dæmpning, så er dette LED E5 40W panel med 1-10V dæmpbar driver det ideelle valg for dig. Skab den rette atmosfære og lyssetting i dine rum med dette pålidelige og stilfulde produkt.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde280 mm.
Bredde162 mm.
Dybde162 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.