LED-Panel Driver 32W

Aigostar Aigostar

12850-0

New product

LED-Panel Driver 32W Udvid

Effektiv LED-panel driver med 32W for lysstærk og energibesparende belysning. Ideel til kontorer, butikker og hjem.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

DKK 64,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED-Panel Driver 32W

Dette LED-panel driver er designet til at levere effektiv og pålidelig belysning med en effekt på 32W. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og leveres med en imponerende 3 års producentgaranti.

Høj kvalitet og lang levetid

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en forventet lang levetid for hele produktet.

Kompakt og integreret design

Med dimensioner på 45 x 29.5 x 140 mm passer denne LED-panel driver perfekt til en række forskellige applikationer. Den integrerede lyskilde gør installationen enkel og problemfri.

Dette produkt er ideelt til brug i forskellige belysningsapplikationer, hvor pålidelighed og lang levetid er afgørende. Med en effekt på 32W og en høj kvalitet sikrer denne LED-panel driver et behageligt og ensartet lys, samtidig med at den er energieffektiv og miljøvenlig.

Uanset om det er til kommerciel eller privat brug, vil denne LED-panel driver 32W være et pålideligt valg, der leverer fremragende belysning i mange år fremover.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde29.5 mm.
Bredde45 mm.
Dybde140 mm.
Effekt & spænding
Forbrug32W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.