Bidestænger til hund
Naturlige 12,5x0,9-1cm, 20 stk./PE Pose

Nobleza Nobleza

16430-0

New product

Bidestænger til hund - Naturlige 12,5x0,9-1cm, 20 stk./PE Pose Udvid

Forkæl din hund med naturlige og velsmagende bidestænger i praktisk pose med 20 stk. Perfekt til at pleje din hunds tænder og tilfredsstille dens behov for at bide.

Mængde: 1 Pose
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe plak: Ja
Proteinrig: Ja
Fattig på fedt: Ja
Forbedrer tyggeapparatets styrke: Ja
Pakningsstørrelse: 20 stk.
Hovedmaterialer: Råhud

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Pakken indeholder: 6 pakker med twists, 20 stk. pr. pakke. Perfekte hvalpe tyggestænger måler 125 mm i længden og 10 mm i tykkelsen. Anbefales til alle hunderacer.

100% naturlige hundesnacks: Lavet af naturligt oksehud. Gennem rengøring, tørring og højtemperatursterilisering. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte smagsstoffer.

Rig på næringsstoffer: Hundetyggestænger indeholder 82% råprotein og 1% fedt. Det vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, derefter langsomt opløses til kollagen for bedre fordøjelse. Det vil ikke sidde fast i deres halse eller skade deres mund.

Langvarig: Råhuds hvalpetyggestænger med moderat hårdhed er fantastiske til hvalpetænder og giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst.

Hjælper med at bekæmpe plak: Bremser dannelsen af tandplak og tandsten, sikrer mundhygiejne. Forhindrer dem i at bide i dagligdagens nødvendigheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hundestykker af råhud!

Dimensioner
Dybde125 mm.
Diameter10 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.