Presset TyggeBen Naturlige 20cm
1 stk / PE pose, til hund

Nobleza Nobleza

16440-0

New product

Presset TyggeBen Naturlige 20cm - 1 stk / PE pose, til hund Udvid

Forkæl din hund med et naturligt Presset TyggeBen på 20cm. Et lækkerbid til at forkæle din firbenede ven.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe tandsten 
Højt indhold af protein: 
Lavt i fedt: 
Forbedrer styrken af tyggeapparatet: 
Pakkestørrelse: 1 stk.
Hovedmaterialer: Råhud

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Produktspecifikationer】Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhudesnacks til hunde til alle hunderacer (over 3 måneder). Råhudeben på 3 tommer/4 tommer/5 tommer anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens store råhudeben på 8/10 tommer er mere velegnede til mellemstore og store hunde.
【Naturlige ingredienser】Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogleknogler til hunde er lavet af 100% naturlig ko-skind, som er fremstillet gennem rengøring, tørring, kompressionsformning og højtemperatursterilisering. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.
【Supplerende ernæring】Vores store hundeben er naturligt rige på chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrets muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Knogleknogler til hunde indeholdende 80% råt animalsk protein vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, hvorefter det langsomt opløses til kollagen for bedre fordøjelse. Det vil ikke sætte sig fast i deres halse eller skade deres mund.
【Langvarig】Råhudesnacks til hunde med moderat hårdhed er fantastiske til hvalpetænder, store råhudeben giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. De renser også tænderne naturligt og hjælper med at kontrollere opbygningen af plak og tandsten. Derudover kan råhude til hunde også bruges som legetøj til hunde for at forhindre dem i at bide i dagligdagens nødvendigheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hundesnacks!
【Pakken indeholder】6 pakker med pressede råhudeben; 1 stykke pr. pakke; måler 7,8 tommer (20 cm).
Dimensioner
Dybde200 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.