Presset tyggeben naturlige
10cm, 2 stk. i PE pose, til hund

Nobleza Nobleza

16435-0

New product

Presset tyggeben naturlige - 10cm, 2 stk. i PE pose, til hund Udvid

Forkæl din hund med disse naturlige pressede tyggeben på 10 cm. Ideelle til pleje af tandhygiejne og som en belønning eller godbid.

Mængde: 1 Pose
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætninger
Hjælper med at bekæmpe tandsten
Højt i protein
Lavt i fedt
Det forbedrer tyggeapparatets styrke..
Pakkestørrelse: 2 stk.
Hovedmaterialer: Råhud.

Læs mere..

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Produktspecifikationer】Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhud-tyggeben til alle hunderacer (over 3 måneder). 3 tommer/4 tommer/5 tommer råhud-tyggeben anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens 8/10 tommer store råhud-tyggeben er mere velegnede til mellemstore og store hunde.
【Naturlige ingredienser】Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogleben til hunde er lavet af 100% naturligt oksehud, som er blevet renset, tørret, komprimeret og steriliseret ved høj temperatur. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.
【Supplerende ernæring】Vores råhud-tyggeben til små hunde er naturligt rige på chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrs muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Knogleben til hunde, der indeholder 80% rå animalsk protein, vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt og derefter langsomt opløses til kollagen for bedre fordøjelse. Det vil ikke sidde fast i deres halse eller skade deres mund.
【Langvarig】Råhud-tyggeben til hvalpe med moderat hårdhed er fantastisk til hvalpetænder, store råhud-tyggeben giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. Det renser også tænderne naturligt og hjælper med at kontrollere opbygningen af plak og tandsten. Derudover kan råhud til hunde også bruges som legetøj til hunde for at forhindre dem i at bide i daglige nødvendigheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hunde-tyggeben!
【Pakken indeholder】6 pakker pressede råhud-tyggeben; 2 stk. pr. pakke (cirka 74 g); Perfekte hvalpeben i størrelsen 4 tommer (10 cm).
Dimensioner
Dybde100 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.