Kyllingrullet tyggepind
12cm, 100g, Orange PE Pose, til dyr

Nobleza Nobleza

16459-0

New product

Kyllingrullet tyggepind - 12cm, 100g, Orange PE Pose, til dyr Udvid

Forkæl din pelsede ven med vores lækre kyllingrulled tyggepind! Perfekt til at give din hund eller kat en sund og velsmagende snack.

Mængde: Pose (11 stk.)
Produktbeskrivelse: Højt indhold af protein
Lavt i fedt: J
Fersk kød: J
Renser og sliber tænder: J
Pakningsmængde: 11 stk.
Hovedmaterialer: Kylling, Råhud

Læs mere..

DKK 33,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

PAKKE INDEHOLDER: Værdipakke med 60 hundetyggestænger på 12 cm i længden (samlet vægt på 600g). Egnet til alle hunderacer over 3 måneder. Disse lækre og tyggevenlige godbidder er det perfekte supplement til en afbalanceret kost til din hund.
SUNDE INGREDIENSER: Tyggestænger med kylling er lavet af 100% naturligt kyllingebrystkød, som er ovnristet og indpakket omkring ko-skindstænger. Til forskel fra mindre kvalitetsprodukter har Nobleza kyllingestangen en tydelig kødtekstur og en rig kødsmag, der sikrer et førsteklasses kæledyrsprodukt, som din hund vil elske.
RIG PÅ NÆRING: Højt indhold af protein, lavt fedtindhold. Gluten-, hvede- og kornfri. Uden blegemiddel, tilsatte farver eller smagsstoffer – ideel til følsomme maver.
LANGVARIGT & TYGGELIGT: Lavt fugtindhold og høj elasticitet. Hunde kan få kyllingestænger som en godbid, belønning eller træningshjælp. Lækre kødige råhudsgodbidder tilfredsstiller hundens naturlige tyggeinstinkt og holder hunde beskæftigede og underholdt i timevis. Din hund vil nyde denne langvarige, velsmagende, sunde, kødfulde, naturlige tyggeting!
TANDPLEJE: Langvarig tyggeleg hjælper med at kontrollere tandsten og plak, reducerer problemer med din hunds tandkød og tandtab ved at hjælpe med at holde deres kæber stærke og tænder rene.
Dimensioner
Dybde120 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.