Presset tyggeben
25 cm, Naturlige, 1 stk/PE Pose, til hund

Nobleza Nobleza

16441-0

New product

Presset tyggeben - 25 cm, Naturlige, 1 stk/PE Pose, til hund Udvid

Forkæl din hund med vores naturlige pressede tyggeben i 25 cm størrelse. En lækker godbid, som din hund vil elske!

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe tandsten 
Højt i protein 
Lavt i fedt 
Det forbedrer styrken af tyggeapparatet. 
Pakkestørrelse: 1 stk.
Hovedmaterialer: Råhud.

Læs mere..

DKK 41,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Produktspecifikationer】 Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhunde-tyggeben til alle hunderacer (over 3 måneder). 3 tommer/4 tommer/5 tommer råhudeben anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens 8/10 tommer store råhudeben er mere velegnede til mellemstore og store hunde.
【Naturlige ingredienser】 Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogleben til hunde er lavet af 100% naturligt ko-hud, som er fremstillet gennem rensning, tørring, kompressionsformning og højtemperatursterilisering. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.
【Supplerende ernæring】 Vores råhudeben til små hunde er naturligt højt i chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrs muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Hundeknogleknogler indeholdende 80% råt animalsk protein vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, hvorefter de langsomt opløses i kollagen til bedre fordøjelse. Det vil ikke sætte sig fast i deres halse eller skade deres mund.
【Langvarig】Råhudeben til hvalpe med moderat hårdhed er fantastiske til hvalpe i tandfældningsfasen, store råhudeben giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. De renser også tænderne naturligt og hjælper med at kontrollere opbygning af plak og tandsten. Derudover kan råhud til hunde også bruges som legetøj til hunde for at forhindre dem i at bide i daglige fornødenheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hunde-tyggeben!
【Pakken indeholder】6 pakker pressed råhudeben; 1 stykke pr. pakke; måler 10 tommer (25 cm).
Dimensioner
Dybde250 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.