LED Festlys, Disko effekt, E27
3W RGB

Aigostar Aigostar

12883-0

New product

LED Festlys, Disko effekt, E27 - 3W RGB Udvid

Få feststemning med disse LED festlys i RGB farver! Lyset kan skifte mellem forskellige farver og er perfekt til festlige lejligheder.

Mængde: 1 stk.
Sorry, jeg kunne ikke finde en specifikation at omskrive. Kan du venligst give mig specifikationen, så jeg kan hjælpe dig med at omskrive den?

Læs mere..

DKK 62,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

PERFEKT TIL FESTER - Strobe Light pære, 360 graders automatisk rotation for at skabe feststemning, ideel til fester, festivaler og klubber osv.
LAVT STRØMFORBRUG - Den har kun 3 watt effekt, med en levetid på op til 25.000 timer, hvilket sparer op til 85% på din elregning.
LET INSTALLATION - Aigostar festlys pære har en E27 Edison fatning, kompatibel med alle typer almindelige E27 halogenpærer uden behov for værktøj, hvilket sparer arbejde og tid.
BREDT ANVENDELSE I MANGE LEJLIGHEDER - Den bedste design til diskoteker, dansehaller, barer, scener, klubber, fester, koncerter osv. Den kan også bruges til bryllupper, poolfester, jul.
KVALITETSSIKRING - 2 års garanti. Hvis du finder defekter i materialer eller håndværk i nogen Aigostar produkter, bedes du venligst kontakte os, så vil vi være glade for at hjælpe dig.
Lyset
KulørRGB
Spredning180 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde130 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.