LED A5S A60
Stor Spredning - E27 8W 3000K med Dag/Nat-Sensor

Aigostar Aigostar

New product

LED A5S A60 - Stor Spredning - E27 8W 3000K med Dag/Nat-Sensor Udvid

LED A5S A60 - Stor spredning og energieffektiv belysning med 8W 3000K LED pære og dag/nat-sensor. Ideel til dyreartikler fra Nobleza diverse.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Stor Vinkel
Når den omgivende belysning <10Lux+-5Lux, lyset tændt
når den omgivende belysning >30Lux+-5Lux, lyset slukket. Belysningsbedømmelsestiden er 6s+-2s sekunder..
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 37,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED A5S A60, Stor Spredning, E27 8W 3000K med Dag/Nat-Sensor

Dette LED lys er designet med fokus på både energieffektivitet og lyskvalitet, hvilket gør det til en ideel løsning til både hjemmet og kontoret. Med en effekt på 8W, kan dette lys erstatte en traditionel pære på hele 55W, hvilket betyder store besparelser på energiforbruget.

Med en stor fatning i E27 størrelse, er det nemt at installere denne LED pære direkte i eksisterende lamper. Pæren tilsluttes til almindelig 230V forsyning og er udstyret med en praktisk Dag/Nat-Sensor, der automatisk tænder og slukker lyset baseret på omgivelsernes lysniveau.

Det høje lysudbytte på 730 lumens og en stor spredning på 190 grader sikrer en jævn og behagelig belysning i hele rummet. Med en RA værdi på 80-85, er lyskvaliteten høj, hvilket betyder naturalistisk lys, der fremviser alle farver på en smuk og autentisk måde.

Dette LED lys fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning i rummet, hvor man kan slappe af og nyde det behagelige lys.

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig langvarig og pålidelig belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med denne LED pære kan du være sikker på at få en energieffektiv, holdbar og højtydende lyskilde, der passer til langt de flestes behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke730 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat55W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.