Stikprop 10A
Fladt, Hvid

Aigostar Aigostar

14893-0

New product

Stikprop 10A - Fladt, Hvid Udvid

Den flade hvide stikprop på 10A er perfekt til hurtig og sikker tilslutning af elektronik til dit hjem eller kontor. Ideel til alle typer dyreartikler fra Nobleza diverse.

Mængde: 1 stk.
Ledning: H05VV-F 2x1,0 mm² & H03VVH2-F 2x0,75 mm² - 2x1,0 mm².
Stikparameter: 10A 250V~.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PP.

Læs mere..

DKK 11,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Stik med ledning DIY, kan samles af dig selv, nem at betjene
Tysk standard VDE stik Europæisk universel stik til: Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Polen, Portugal, Østrig, Belgien og andre lande.
Høj flammebestandig kriterium Hver komponent er lavet af høj kvalitet PC, kendt som avancerede ingeniørflammebestandige materialer. Det overholder industrielle kriterier for brandhæmning, brandsikring og høj temperaturbestandighed, så det effektivt kan forhindre brandfare.
Høj kvalitet kobberkomponenter Nikkelbelagt stikdel af høj kvalitet kobber, forhindrer buegeneration, øger sikkerhed og holdbarhed.
Bemærk
1、Placeres uden for børns rækkevidde.
2、Kun egnet til indendørs brug.
3、Dæk det ikke til under brug.
4、Indsæt i en egnet stikkontakt.
5、Når det ikke er i brug, sluk for strømmen.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.