LED Under-Skabslys med USB Batteripakke

Aigostar Aigostar

New product

LED Under-Skabslys med USB Batteripakke Udvid

Effektiv og praktisk LED under-skabslys med USB batteripakke til nem installation og brug under dine skabe. Skab en behagelig belysning i dit hjem uden besværet med ledninger.

Antal: 1 stk
Sensorafstand: 3m.
Sensorvinkel: Hor.100°; Vert.50°.
Batterytype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 900mAh.
Battery driftstid: 3,5t.
Arbejdsvarighed: 30 dage.
Tændt tid: 3,5t.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS & Aluminium.
Ydre materiale: ABS & Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 238,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


```html

Produktbeskrivelse

Dette LED Under-Skabslys med USB Batteripakke er en praktisk og effektiv løsning til at belyse dine skabe, skuffer eller andre områder, hvor du har brug for ekstra lys. Med en effekt på 2.5W er det energibesparende samtidig med at det giver en lysstyrke på 90 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader.

Lyskvaliteten er vigtig, og dette LED lys har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig og ægte farvegengivelse. Den neutrale hvide kulør på 4000K giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så de belyste emner fremstår helt naturlige.

Med en længde på 400mm, bredde på 37mm og diameter på Ø18mm, har denne lyskilde en kompakt størrelse, der passer godt under skabe og andre lignende overflader. Den kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden.

Det LED Under-Skabslys tilsluttes nemt til en 5V forsyning, hvilket giver dig fleksibilitet til at bruge det overalt, hvor der er en USB-port til rådighed. Den medfølgende batteripakke sikrer dig ekstra bekvemmelighed og giver dig mulighed for at bruge lyset selvom der ikke er en strømkilde i nærheden.

```Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke90 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde37 mm.
Bredde400 mm.
Diameter18 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.