Dæmpbar 5W LED Skabslys med Sensor, 5700K, USB

Aigostar Aigostar

New product

Dæmpbar 5W LED Skabslys med Sensor, 5700K, USB Udvid

Dæmpbart 5W LED skabslys med sensor er ideelt til at skabe lys i skabe og skuffer. Med 5700K lysfarve og USB-opladning er det en praktisk og energieffektiv løsning til opbevaringsområder.

Antal: 1 stk
Produkt farve: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette dæmpbare LED skabslys med sensor er en praktisk og energieffektiv løsning til belysning af skabe, skuffer eller andre indendørs rum. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 240 lumens, er dette skabslys i stand til at lyse op selv de mørkeste hjørner. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så hele området bliver belyst.Dette LED skabslys tilsluttes nemt til en 5V strømforsyning, hvilket gør det fleksibelt og let at anvende. Det har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Den kold hvide variant med 5700K giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, hvilket gør det ideelt til malerkabiner, akvarier og dekorative formål.Den integrerede sensor gør det nemt at tænde og slukke lyset, hvilket gør det perfekt til steder, hvor man har brug for lys, men ikke ønsker at tænde det manuelt. Med en længde på 435mm og en diameter på Ø26mm, har dette skabslys en slank og moderne udformning, der passer ind i de fleste indretninger.Produktet kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og forsikring om kvaliteten. Uanset om du har brug for ekstra belysning i skabet, skuffen eller et andet rum, så er dette dæmpbare LED skabslys med sensor en pålidelig og stilfuld løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
Lysstyrke240 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Dybde435 mm.
Diameter26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.