LED Solcellelampe
jordlys, RGB

Aigostar Aigostar

19821-0

New product

LED Solcellelampe - jordlys, RGB Udvid

LED Solcellelampe med jordlys og skiftende RGB farver - den perfekte belysning til din have, der oplades ved solens stråler.

Kvantitet: 1 stk
Form: Rund.
Batteritype: Lithium-batterier.
Batterikapacitet: DC3.7V 2000mAh.
Størrelse på solpanel: Ø144.7*H1.6mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel-strøm: 320mA.
Batteriets arbejdstid: >10h.
Arbejdsvarighed: 10h.
Blive tændt tid: 10h.
Solpanelets effekt: 1.75W.
Solpanel-spænding: DC5.5V.
Produktfarve: Hvid & Sort.
Hovedmaterialer: ABS & PC.
Ydre materiale: ABS & PC.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 182,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Om LED Solcellelampe, jordlys, RGB

Denne LED solcellelampe er det perfekte valg til at oplyse din have, sti eller terrasse på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Lampen har en effekt på 0.6W, der sikrer en stabil lysstyrke på 10 lumens, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig stemning i dit udendørs rum.

En af de mest praktiske funktioner ved denne lampe er, at den er udstyret med en solcelle, så den kan lades op i løbet af dagen og automatisk tænde om aftenen. Lampen tilsluttes til en 3.7V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere uden behov for ledninger eller ekstern strømkilde.

Med en dimension på 31 x Ø165 mm, har denne solcellelampe en diskret størrelse, der gør den nem at placere i enhver have eller udendørs område. Den er designet til udendørs brug med en IP65 rating, der gør den vandafvisende og velegnet til at modstå forskellige vejrforhold. Dette gør lampen ideel til at belyse din have hele året rundt.

Den RGB-funktion tilføjer en ekstra dimension til denne solcellelampe, da den giver dig mulighed for at skifte farve og skabe forskellige stemninger i dit udendørs rum. Uanset om du ønsker en romantisk atmosfære med bløde farver, eller en festlig stemning med skiftende farver, kan denne lampe give dig netop det, du leder efter.

Med en integreret lyskilde og en producentgaranti på 3 år, kan du være sikker på at få glæde af denne solcellelampe i lang tid fremover. Den kræver minimal vedligeholdelse og er et energieffektivt valg, der giver dig mulighed for at nyde din udendørs plads med en smuk og funktionel belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Lysstyrke10 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde31 mm.
Diameter165 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.6W
Spænding3.7V
SpændingsintervalDC: 3.7V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.