Væglampe E27 A-02
Op/Ned IP44 (Pære Ikke Inkluderet)

Aigostar Aigostar

13705-0

New product

Væglampe E27 A-02 - Op/Ned IP44 (Pære Ikke Inkluderet) Udvid

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med denne stilfulde væglampe i rustfrit stål, der lyser op og ned. IP44 klassificeringen gør den egnet til både indendørs og udendørs brug. (Pære ikke inkluderet).

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Aluminium & PMMA.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne væglampe E27 A-02 er en stilfuld og funktionel udendørs belysning, der er designet til at lyse op på en diskret måde. Med en stor E27 fatning kan lampen rumme en pære med op til 60W, hvilket giver mulighed for tilpasning af lysstyrken efter behov.

Væglampen tilsluttes let til en almindelig 230V strømkilde og har dimensionerne 170 x 235 x 215 mm, hvilket giver en god størrelse og tilstedeværelse på væggen. Den er IP44 klassificeret, hvilket betyder, at den tåler både fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til udendørs brug i varierende vejrforhold.

Med en elegant op/ned lysfordeling skaber denne væglampe et behageligt og imødekommende lys, samtidig med at den fungerer som en dekorativ detalje på facaden. Bemærk, at pæren ikke er inkluderet, så du har mulighed for at personliggøre belysningen med din foretrukne E27 pære.

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Væglampen E27 A-02 er velegnet til diverse udendørsområder såsom terrasser, indkørsler, haver mv., hvor den kan bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære og samtidig øge sikkerheden omkring din bolig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Dimensioner
FatningE27
Højde235 mm.
Bredde170 mm.
Dybde215 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.