Væglampe A-02 E27 IP44
Nedadgående, Uden Pære

Aigostar Aigostar

13706-0

New product

Væglampe A-02 E27 IP44 - Nedadgående, Uden Pære Udvid

Opgrader dit hjem med stilfuld belysning med denne nedadgående væglampe A-02 E27 IP44. Perfekt til belysning af gangarealer eller hyggelige hjørner. (Husk at tilføje en pære for at fuldende looket!)

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Fremragende og elegance Elegant bue gør denne væglampe fyldt med romantisk følelse. Støbt jernskunst, kombineret med glasmateriale, får denne væglampe til at se mere enkel, blød og elegant ud.
Bred anvendelse Europæisk klassisk væglampe, designet i europæisk stil fremhæver væggens udsøgte og elegance. Maksimal belastning er 60W pære. Velegnet til montering på altanen, under taget, galleriet og andre steder, spiller en rolle som dekorativt belysningsfunktion.
E27 lampefatning, nem at adskille og samle E27 universal fatning. Pæren kan matches overalt. Den kan fastgøres ved at dreje frit. Let at adskille og samle.
Høj grad af vandtæthed IP44 beskyttelse mod støv og vandtæthed, høj sikkerhedspræstation. Uanset vind og vejr, lyser den altid dit hjem op.
Høj temperaturbestandig og frostsikker Lampekroppen vælger høj kvalitet jern eller aluminiumsmateriale, jernet er rustfrit og deformerer efter fin elektroplateringsproces, arbejdstemperatur -10~40℃.
Dimensioner
FatningE27
Højde235 mm.
Bredde170 mm.
Dybde215 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.