Væglampe A-03 E27
Nedadgående, IP44 (Pære ikke inkluderet)

Aigostar Aigostar

13708-0

New product

Væglampe A-03 E27 - Nedadgående, IP44 (Pære ikke inkluderet) Udvid

Opgrader dit hjem med stilfuld belysning med vores Væglampe A-03 E27. Den nedadgående lysstråle og IP44 rating gør den perfekt til både indendørs og udendørs brug. (Pære ikke inkluderet)

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium og Plastik

Læs mere..

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Udsøgt og elegant Elegant radian gør denne væglampe fuld af romantisk følelse. Støbt jernskunst, kombineret med glasmateriale, gør denne væglampe ser mere enkel, blød og elegant ud.
Bred anvendelse Europæisk klassisk væglampe, designet af europæisk stil fremhæver væggens udsøgthed og elegance. Maksimal belastning er 60W pære. Anvendelig til installation på altanen, under taget, galleriet og andre steder, spiller en effekt af dekorationsbelysning.
E27 lampesokkel, nem at adskille og montere E27 universel lampesokkel. Pæren kan matches overalt. Den kan fastgøres ved at rotere frit. Den er bærbar til adskillelse og montering.
Høj grad af vandtæthed IP44 beskyttelse mod støv og vandtæthed, høj sikkerhedsydelse. Uanset vind og regn lyser det altid dit hjem op.
Høj temperaturbestandig og modstandsdygtig over for kulde Lampehuset vælger høj kvalitet jern eller aluminiumsmateriale, jernet er modstandsdygtigt over for rust og deformation efter fint elektroplateringsproces, arbejdstemperatur -10~40℃.
Dimensioner
FatningE27
Højde235 mm.
Bredde170 mm.
Dybde215 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.