Væglampe Serie B
IP65, Dobbelt GU10 (Pære Ikke Inkluderet) - Sort

Aigostar Aigostar

20263-0

New product

Væglampe Serie B - IP65, Dobbelt GU10 (Pære Ikke Inkluderet) - Sort Udvid

Vælgampe Serie B i sort er en stilfuld og funktionel løsning med dobbelt GU10 fatning (pære ikke inkluderet). Med IP65 beskyttelse er denne lampe perfekt til både indendørs og udendørs brug.

Mængde: 1 stkLedningslængde: 15cm.
Ledning: 3*0.75².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Aluminium.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

DKK 244,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Væglampe Serie B, IP65, Dobbelt GU10 (Pære Ikke Inkluderet), Sort er en stilfuld og funktionel udendørs væglampe, der giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære omkring dit hjem eller virksomhed. Med sit dobbelte GU10 fatningssystem kan du nemt tilføje dine foretrukne pærer og tilpasse lyset efter dine behov. Den sorte farve giver et elegant udtryk, der passer ind i de fleste typer af udendørs indretning.

Denne væglampe tilsluttes direkte til en 220-240V strømkilde, hvilket gør installationen hurtig og nem. Med en dimension på 60 x 168 x 104.5 mm passer den perfekt til de fleste vægge og skaber en behagelig belysning ved indgange, terrasser eller haver. Det anbefales at montere lampen med en hulstørrelse på 12 mm for optimal pasform.

IP65-klassifikationen gør denne væglampe velegnet til udendørs brug, da den er designet til at modstå både vandstænk og regn. Dette gør den ideel til placering udenfor dit hjem, så du kan nyde godt af en flot belysning og samtidig være sikker på, at lampen kan klare diverse vejrforhold.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne væglampe Serie B er af høj kvalitet og produceret med fokus på holdbarhed og funktionalitet. Den giver ikke blot et praktisk formål, men bidrager også til den overordnede æstetik på din ejendom.

Uanset om du ønsker at opgradere belysningen omkring din indgang, eller skabe en hyggelig stemning på terrassen, så er denne væglampe et fremragende valg. Med enkel installation, holdbarhed og et elegant design er den en pålidelig løsning til dine udendørs belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Brugervejledning

Dimensioner
Højde 168 mm.
Bredde 60 mm.
Dybde 104.5 mm.
Hulstørrelse 12 mm.
Effekt & spænding
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.